Lukaku onthult wie volgens hem bondscoach wordt: “Geen twijfel, híj wordt het!"

Lukaku onthult wie volgens hem bondscoach wordt: “Geen twijfel, híj wordt het!
Zondag 01 januari 2023 - 18:00   I   door Redactie

De Rode Duivels werden op het wereldkampioenschap roemloos uitgeschakeld in de groepsfase. Romelu Lukaku kwam door een blessure amper 54 minuten in actie.

De spits van Inter moest de verlosser van België worden in de laatste poulematch tegen Kroatië. Hij leek meermaals te gaan scoren, maar dat lukte uiteindelijk niet.

De Duivels konden dus niet doorstoten naar de knock-outfase en Roberto Martinez had zijn laatste match gecoacht. De Belgen moesten dus op zoek naar een nieuwe bondscoach.

Lukaku heeft in een gesprek met Sky Italia laten weten wie hij het liefst als nieuwe bondscoach wil zien. “Voor mij is Thierry Henry de volgende coach van België. Er is geen twijfel mogelijk!”

Respect

“Ik zeg het hier openlijk: hij wordt de volgende trainer. Hij heeft het respect van alle spelers, hij heeft alles gewonnen”, klinkt het vol lof bij de superspits.

“Hij weet hoe hij moet coachen, hij weet wat we moeten doen. Hij kent het team, de competitie, de staf. Voor mij is hij de ideale coach voor de nationale ploeg”, is zijn duidelijke conclusie.

Poll: Hoop jij net als Lukaku dat Henry de nieuwe bondscoach wordt?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024