Boskamp laat geen spaander heel van Verhaeghe en Mannaert: “Waardeloos!”

Boskamp laat geen spaander heel van Verhaeghe en Mannaert: “Waardeloos!”
Woensdag 28 december 2022 - 20:30   I   door Redactie

Dat Carl Hoefkens niet langer de trainer van Club Brugge is weet u inmiddels wel. De ex-Stoke City-speler werd na een dik half jaar aan de kant geschoven.

Bij Het Belang van Limburg liet Johan Boskamp, de trainer van Hoefkens in zijn periode bij Stoke, zich uit over het trainersontslag: “Ik vind het ongelofelijk dat ze hem nu al op straat hebben gezet. Het was toch klasse wat Carl in Europa gepresteerd heeft?”

“Maar dan ken je twee slechte maanden en dan liggen ze weer te ouwehoeren”, gaat de analist verder. “Akkoord: als topclub moet je ook slechte matchen kunnen winnen, maar doordat ze de kansen misten, vielen ook de resultaten tegen.”

Vervolgens richt de Nederlander zich tot het Club-bestuur: “Op zo’n moment verwacht ik echter dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert rust uitstralen, maar die zeggen niks en gaan intussen gewoon op zoek naar een nieuwe trainer. Waardeloos.”

Alleen bij ons

Boskamp laat het daar weliswaar niet bij. Hij haalt namelijk nogmaals uit naar de Club-voorzitter: “Typisch Belgisch voetbal dit: de helft van de ploegen in eerste klasse hebben intussen hun trainer buiten gegooid.”

“En nu moet Bart Verhaeghe zowel bij Club Brugge als bij de nationale ploeg een coach aanstellen? Vertel mij dan eens wie er voorrang krijgt? Zoiets kan echt alleen maar bij ons”, is zijn harde conclusie.

Poll: Deel jij de mening van Boskamp?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024