Extra zorgen bij Club: Dubbele domper die nefast kan zijn in strijd om play-off 1

Extra zorgen bij Club: Dubbele domper die nefast kan zijn in strijd om play-off 1
Maandag 26 december 2022 - 21:00   I   door Redactie

Na het gelijkspel tegen OHL wordt er vooral gesproken over het mogelijke ontslag van trainer Hoefkens bij Club Brugge.

Maar er zijn ook zorgen in de spelersgroep. De spelers staan nog steeds volledig achter hun trainer, maar lieten hem maandag wel wat in de steek. In de wedstrijd kreeg Club naast het puntenverlies nog een aantal andere opdoffers te verwerken.

De ‘Gouden driehoek’ van de landskampioen zal namelijk niet volledig aan de aftrap kunnen verschijnen in de wedstrijd tegen KRC Genk. Onyedika pakte tegen OHL vijf minuten voor affluiten zijn vijfde gele kaart van het seizoen. 

Daardoor is hij geschorst voor de volgende wedstrijd en zal hij er dus op 8 januari niet bij zijn tegen de JPL-leider. Club maakt zich ook zorgen over Casper Nielsen, aangezien hij naar zijn hamstring tastte toen hij het veld moest verlaten.

Vervangers

Noa Lang moest dan weer in extremis afhaken voor de match tegen OHL. Het zou zomaar kunnen dat hij ook de volgende wedstrijd mist. De ersnt van zijn blessure — en van die van Nielsen — is weliswaar nog niet bekend.

Club heeft een aantal vervangers klaarstaan, maar bij elk van hen is de situatie best gecompliceerd. Mats Rits zou na Nieuwjaar weer fit zijn, maar heeft al maanden niet meer gespeeld. Mbamba en Balanta mogen deze winter naar verluidt dan weer vertrekken bij blauw-zwart.

Poll: Moet Club Brugge deze winter een extra middenvelder aantrekken?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024