'Zware gevolgen na bekertrauma tegen STVV: Training afgelast, crisisberaad bij Club'

'Zware gevolgen na bekertrauma tegen STVV: Training afgelast, crisisberaad bij Club'
Donderdag 22 december 2022 - 10:02   I   door Redactie

De zware en pijnlijke 1-4 bekernederlaag van landskampioen Club Brugge op eigen veld tegen STVV blijft niet zonder gevolgen.

Want Het Nieuwsblad weet dat de voorziene uitlooptraining daags na de wedstrijd afgelast is. "Geen dagje vrij om de batterijen op te laden, wél om iedereen eens te laten voelen dat ze individueel moeten nadenken over de rest van het seizoen."

Maar vooral: "Om het bestuur vandaag de tijd te geven om crisisberaad te houden met de technische staf. Het C4 van Carl Hoefkens ligt nog niet klaar, maar het wordt steeds warmer onder zijn voeten."

De krant meldt ook nog dat er donderdag uitgebreid overleg gepleegd binnen alle gelederen van de club. "Want het is meer dan ooit duidelijk dat er het een en ander scheef zit." Over een ontslag van Hoefkens is nog geen beslissing genomen.

Deadline

"De mogelijkheid bestaat nog dat Hoefkens en co. een bepaalde deadline krijgen waarin het tij moet gekeerd worden. Maar als de uitkomst van het beraad niet bevredigend is voor Mannaert en co, is het mogelijk over and out voor de coach van Club Brugge."

Poll: Vind jij dat Hoefkens ontslagen moet worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  STVV

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024