Frank Vercauteren razend op Anderlecht: "Geen haar op mijn hoofd dat daaraan denkt"

Frank Vercauteren razend op Anderlecht:
Dinsdag 20 december 2022 - 16:00   I   door Redactie

Sommige wonden helen maar heel moeilijk. Vraag dat maar aan Frank Vercauteren, die een paar jaar geleden gedwongen Anderlecht moest verlaten.

Dat hij plaats moest ruimen voor Vincent Kompany en vooral dat voorzitter en vriend Wouter Vandenhaute hem liet vallen als een baksteen is nog altijd niet verteerd. Dat blijkt uit een interview in HUMO.

De opmerking van de interviewer dat Kompany's opvolger, Felice Mazzu, al ontslagen is, sportief directeur Peter Verbeke rust moet nemen er inmiddels een Deense technisch directeur en een debuterende coach aangesteld zijn, terwijl hij beschikbaar is, doet hem steigeren.

"Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om er onder de huidige werking terug te keren", stelt hij heel duidelijk in het weekblad. "Het is hun keuze geweest om niet langer een beroep op mij te doen, ook niet in een andere functie. Zij hebben dat hoofdstuk afgesloten."

In het vuur

Maar ook voor Vercauteren is dat hoofdstuk definitief afgesloten. Meer zelfs: "Ik heb het hele boek in het vuur gegooid. Jammer, want Anderlecht blijft mijn club. En ja, het doet nog steeds pijn." Fans die rekenen op een terugkeer, mogen die hoop dus opbergen. Tenminste zolang Vandenhaute er is.

Poll: Snap je de reactie van Vercauteren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024