Rode Duivel Hans Vanaken doet Club-fans opschrikken met duidelijke boodschap

Rode Duivel Hans Vanaken doet Club-fans opschrikken met duidelijke boodschap
Maandag 21 november 2022 - 10:00   I   door Redactie

Hans Vanaken is één van de Club Brugge-spelers die mee mag naar het WK in Qatar. Woensdag kan hij zijn debuut op de wereldbeker maken, als de bondscoach hem speeltijd gunt.

In aanloop naar dit toernooi gaf Vanaken een interview aan Eleven Sports. Daar kreeg hij enkele moeilijke vragen voorgeschoteld. Zo moest hij een zware keuze maken: de Champions League winnen met Club, of het WK met de Duivels.

“Het WK winnen”, was met minder twijfel dan verwacht het antwoord van de Club Brugge-sterkhouder. Hij heeft daar ook een duidelijke reden voor: “Het is sowieso maar één keer om de vier jaar. Dus er is al minder kans om te winnen… ”

“Ik denk ook dat ik eerder een WK dan de Champions League zal winnen”, probeert Vanaken realistisch te blijven. “Als we eerlijk zijn… Het zal niet makkelijk zijn om met Club de Champions League te winnen. Met België het WK winnen ook niet, maar ze waren vorige keer al derde.”

Champions League

“Met Club zijn we nog nooit derde geworden in de Champions League”, is de conclusie van Vanaken. In februari komt Club Brugge weer in actie in de Champions League. Dan staan ze in de achtste finales voor een dubbele confrontatie met Benfica.

Poll: Welke kans lijkt jou het grootste?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024