Vandenhaute over toekomst van Verbeke bij Anderlecht: “Het zal jullie verbazen… ”

Vandenhaute over toekomst van Verbeke bij Anderlecht: “Het zal jullie verbazen… ”
Woensdag 16 november 2022 - 08:30   I   door Redactie

Anderlecht stelde eerder deze week zijn nieuwe CEO voor: Jesper Fredberg. Fredberg moet een groot deel van Peter Verbeke zijn taken overnemen.

“Zes weken geleden gingen Verbeke en Fredberg samen een koffie drinken. Toen had Peter aangegeven dat hij de manier van werken niet langer belopen kreeg”, opent Vandenhaute bij de Gazet van Antwerpen. “Hij zit in een niet evidente privésituatie met zijn gehandicapt zoontje, dat moet gecombineerd worden.”

Korte tijd na dat gesprek tussen Fredberg en Verbeke viel de CEO uit met een virale infectie. Verbeke is nog steeds buiten strijd, maar zou wel al laten weten hebben dat hij verder wil met Anderlecht. “Het zal nog een tijd duren eer hij weer de oude is”, vertelde Vandenhaute na een bezoekje te brengen aan Verbeke.

“Er is geen haast. Eerst fit worden. We zijn met hem in gesprek over wat hij voor ons zou kunnen gaan doen. Het zal jullie verbazen dat we daar nog geen ideeën over hebben”, sluit Vandenhaute af. Nu Verbeke niet langer de baas is zullen ze bij Anderlecht een takenpakket moeten vinden waar de voormalige CEO zich in kan vinden.

Poll: Zal Verbeke dit seizoen nog terugkeren bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024