Wesley Sonck doet Geert De Vlieger opschrikken: “Oei, ik ga me wat verder zetten”

Wesley Sonck doet Geert De Vlieger opschrikken: “Oei, ik ga me wat verder zetten”
Zaterdag 12 november 2022 - 13:00   I   door Redactie

Wesley Sonck en Geert De Vlieger zijn allebei veel besproken figuren in de Belgische voetbalwereld. Deze week schoven ze samen aan tafel om een podcast op te nemen.

Bij De Zes hadden ze de opdracht gekregen om een elftal te maken met de beste spelers waar ze ooit met gespeeld hebben. “In de verdediging kies ik rechts voor Thomas Helveg, centraal voor het trio Kompany-Vertonghen-Vermaelen en links ga ik voor Maxwell”, opent Sonck.

“Maxwell is niet de eerste de beste, hij heeft meer dan dertig prijzen gewonnen”, gaat Sonck verder. “Naast Moussa Dembélé is hij volgens mij de meest getalenteerde speler waar ik ooit met gespeeld heb”, klinkt het bij de ex-Club Brugge-spits.

“Die had alles… Het is straf om het als man te zeggen, maar die zag er nog eens heel goed uit ook!”, vertelt Sonck. “Oei, ik ga me wat verder zetten”, reageerde Geert De Vlieger met een luide lach. “Dat is niets, Geert”, klonk het korte antwoord van Sonck.

Opvallend

Al lachend of niet, de reactie van De Vlieger is best opvallend. De analist lijkt aan te geven dat hij zichzelf even knap vindt als Maxwell. Daarbovenop is dit soort opmerking volgens ons simpelweg niet meer van deze tijd.

Poll: Vind jij de uitspraak van De Vlieger problematisch?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024