Dít is er écht gezegd geweest in ruzie tussen Refaelov en Hoedt: "Dat doe je niet!"

Dít is er écht gezegd geweest in ruzie tussen Refaelov en Hoedt:
Dinsdag 25 oktober 2022 - 19:00   I   door Redactie

Niemand die wist waar eerst te kijken tijdens Standard-Anderlecht van afgelopen zondag. Want er was overal wel iets te beleven.

Met een opmerkelijk incident toen Lior Refaelov vlak voor het stilleggen van de wedstrijd vervangen werd. Uit het niets onstond er een woordenwisseling met Wesley Hoedt, sowieso al niet de beste vrienden. 

Rafa bleef foeteren op de Nederlander terwijl hij het veld verliet. Pijnlijk om zien, dat vonden ze ook bij Extra Time. "Ik ben geneigd de kant van Refaelov te kiezen", aldus Peter Vandenbempt. "Hij is toch rustig van aard."

"Maar het is wel een probleem als twee mannen die voorop moeten gaan in de strijd niet door één deur kunnen." Waarop Filip Joos inpikte: "Hoedt blijft maar bewierookt worden. Hij is de eerste in de kleedkamer, de laatste die weggaat, ... . Maar in deze fase moet hij zijn verstand gebruiken, hé."

Geroepen

"Misschien zei Refaelov ook iets, we moeten niet alleen naar Hoedt wijzen. Maar ik kan niet begrijpen dat je dat doet op een moment dat je ten onder aan het gaan bent. Dan bewijs je al... Met wat ben je dan bezig?!"

Arnar Vidarsson onthulde volgens wát er gezegd zou zijn. "Dat hij sneller van het veld moet, dát zal Hoedt geroepen hebben", meende de IJslandse bondscoach. "Dat roep je niet!", reageerden Filip Joos en Gert Verheyen daarop samen.

Poll: Vind jij het kunnen wat Hoedt gedaan heeft?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024