Boze Filip Joos steekt Anderlecht-speler compleet onder grond: "Wat denkt hij wel?!

Boze Filip Joos steekt Anderlecht-speler compleet onder grond:
Dinsdag 25 oktober 2022 - 12:30   I   door Redactie

Het kon niet anders of Standard-Anderlecht kwam maandagavond uitgebreid ter sprake in Extra Time.

Daarbij werden heel wat aspecten van de uit de hand gelopen wedstrijd onder de loep genomen. Maar ook één heel opvallende, met name die waarbij Sebastiano Esposito het nodig vond om zich te gaan bemoeien bij een incident met Standard-speler Dragus.

Die ging de paars-witte fans uitdagen, maar werd al snel op zijn plaats gezet door ploegmaat Arnaud Bodart. Toch wilde Esposito de Roemeen nog de les spellen, maar ook hij werd op zijn beurt tegengehouden door enkele ploegmaats.

"Dus Esposito vindt dat hij Anderlecht vertegenwoordigt? Wat denkt hij wel?! Hij heeft nog niks gedaan, echt nog niks, behalve zijn goals op Westerlo en West Ham en dan komt hij het even zeggen", haalde Filip Joos zwaar uit naar de Italiaan.

Mislukt

"Je mag zoiets doen als je iets betekend hebt voor Anderlecht of als je er in de jeugd hebt gespeeld", vervolgde Joos. "Maar toon het eerst op het veld dat je zoveel om de kleuren geeft. Dat is een onwaarschijnlijk mislukte ... En het gebeurt nu eenmaal dat je ook mislukte huurspelers haalt."

Poll: Vind je dat Esposito zoiets moet doen?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024