Paars-witte 'sterkhouder’ wordt enorm zwaar aangepakt: “Déze winter verkopen!”

Paars-witte 'sterkhouder’ wordt enorm zwaar aangepakt: “Déze winter verkopen!”
Maandag 24 oktober 2022 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht ging zondag op verschillende vlakken onderuit op het veld van Standard. De recordkampioen zit momenteel in één van zijn zwaarte crisissen sinds de club opgericht is.

Bij Het Laatste Nieuws krijgt één sterkhouder — al stellen we ons de vraag of er momenteel wel sterkhouders zijn bij Anderlecht — het hard te verduren. Recordinternational Jan Vertonghen wordt namelijk zwaar op de korrel genomen.

“Vertonghen is een winnaar, maar ook een slechte verliezer”, opent de krant, “Wanneer het blijft tegenzitten kan hij zijn teleurstelling niet verbergen. Dat gebeurde ook op het veld van Standard. Vertonghens schouders gingen hangen. Het kopje naar beneden.”

“Vertonghen is een perfectionist, maar als iets niet gaat zoals hij het wil, laat hij het helemaal lopen”, vervolgt Het Laatste Nieuws, “Als Vertonghen ongelukkig is, met zichzelf of met de situatie, leest zelfs een blinde dat.” De krant verwacht dat de Rode Duivel zich als patron sterk houdt en zijn ploeg op sleeptouw neemt.

Supporters

Ook op Twitter zijn de supporters van Anderlecht niet mals voor de Rode Duivel: “Vertonghen steek niet in een vormdip, dit is gewoon zijn nieuwe maximum” en “Hij is te plat, iedereen wist al dat hij te traag was.”

Heel wat fans hebben medelijden met de verdediger, maar ook zijn WK-selectie wordt in vraag gesteld. “Ik ben heel bang voor het WK, want hij kan al niet meer mee in de Belgische competitie”, klinkt het op de sociale media. Nog een andere fan raadt het bestuur aan om de Duivel deze winter te verkopen.

Poll: Heeft Anderlecht de juiste keuze gemaakt toen ze deze zomer Vertonghen aantrokken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024