Van Bommel gaat bij Antwerp zwaar de mist in: "Dat slaat helemaal nergens op"

Van Bommel gaat bij Antwerp zwaar de mist in:
Donderdag 20 oktober 2022 - 13:30   I   door Redactie

Antwerp moet zich donderdagavond proberen herpakken tegen KV Oostende, om te voorkomen dat de beschamende nederlaag op Standard blijft etteren.

Want die is natuurlijk bijzonder hard aangekomen. 3-0 achterstaan na negen minuten en op die manier de match al weggeven nog voor hij begonnen is, is natuurlijk dramatisch voor een topclub met titelambities.

Mark van Bommel probeerde er zich achteraf op een klungelige manier uit te praten door te stellen dat er op de eerste tien minuten na geen probleem was en dat werd hem door analisten en waarnemers niet in dank afgenomen. 

"In zijn totaliteit was het ook na die eerste tien minuten een zwakke wedstrijd van Antwerp", aldus Peter Vandenbempt op Sporza. "De coach kan dan wel zeggen dat het in de laatste tachtig minuten 0-0 was. Dat slaat natuurlijk nergens op."

Voor het WK

En de commentator vreest voor Van Bommel en Antwerp. "Zondag is er de topper tegen KRC Genk. Voor het WK zijn er ook nog duels tegen Anderlecht en Club Brugge. Je kan in de laatste maand voor het WK natuurlijk nog veel weggooien."

Poll: Denk je dat Antwerp het voor het WK nog gaat weggooien?

TAGS  I  Standard  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024