Franky Van der Elst houdt zich helemaal niet meer in over déze trainer: "Arrogant"

Franky Van der Elst houdt zich helemaal niet meer in over déze trainer:
Dinsdag 18 oktober 2022 - 21:00   I   door Redactie

De analisten die het luidst roepen worden vaak het meest gehoord, maar je hebt ook zo'n Franky Van der Elst die het iets stiller doet, maar even vaak raak treft.

En heel af en toe laat de Fox zich ook eens gaan. Groeien in je rol, heet dat dan. Feit is dat Van der Elst steeds meer als een gewaardeerde analist wordt gezien. Dat is te merken als hij zijn opwachting maakt in Extra Time.

Zo liet hij zich afgelopen maandag uit over het ontslag van Danny Buijs bij KV Mechelen. "Ik vind die beslissing te verdedigen", stak Van der Elst van wal. "KV Mechelen is één van de ontgoochelingen van dit seizoen."

"Buijs had problemen met het juiste spelsysteem te vinden voor deze spelersgroep, dat werkte van geen kanten." VDE erkende wel dat de Malinwa-trainer het met minder kwaliteit moest doen. "Maar dan nog heeft hij het niet goed gedaan."

Streng

Maar waar Van der Elst zich nog het meest stoorde bij de Nederlander was diens gedrag. "Zijn houding langs de lijn viel mij een paar keer heel erg tegen. Toen hij eens rood kreeg vond ik hem echt arrogant. Sorry dat ik zo streng ben, maar het is zo."

Poll: Vind je dat Van der Elst streng is?

TAGS  I  KV Mechelen  I  AA Gent

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024