Mignolet verrast met uitspraken over concurrent Thibaut Courtois: "Teleurgesteld"

Mignolet verrast met uitspraken over concurrent Thibaut Courtois:
Maandag 10 oktober 2022 - 08:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge is Simon Mignolet de koning, bij de Rode Duivels is dat door de concurrentie van Thibaut Courtois heel wat minder.

Vandaar dat Mignolet op zijn 34ste nog maar aan 35 interlands zit, terwijl hij bijna drie keer zoveel selecties achter zijn naam heeft. "Vroeger zou ik daar misschien teleurgesteld over geweest zijn, nu kan ik ermee leven", vertelt Mignolet daarover in De Morgen.

"Kijk, ik heb alles meegemaakt wat deze generatie Rode Duivels heeft meegemaakt. Daar ben ik trots op", vervolgt hij in de krant. "En ook op het feit dat ik nooit teleurgesteld heb wanneer ik wel mocht spelen." Waarna hij zich uitlaat over zijn concullega.

"Iedereen weet wat voor een ongelooflijk goede doelman Thibaut is", zwaait hij met lof naar zowat de beste doelman ter wereld. "Ik ben de eerste om hem te steunen en ervoor te zorgen dat hij top is voor België." Een mooie attitude.

Uiterste

"Het enige wat in mijn macht ligt, is dat ik zelf zo goed mogelijk ben, zodat Thibaut tot het uiterste gedreven wordt om de best mogelijke prestatie te leveren voor zijn land." Besluiten doet Mignolet met: "En dat ik klaar sta, mocht er hem iets overkomen."

Poll: Vind je dit een mooie attitude van Mignolet?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024