CEO Verbeke verrast fans over toekomst van Felice Mazzu: “Dáár draait het om”

CEO Verbeke verrast fans over toekomst van Felice Mazzu: “Dáár draait het om”
Zaterdag 08 oktober 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht is momenteel niet al te sterk bezig in de competitie. Paars-wit staat op de tiende plek en moét winnen van KV Mechelen om de kansen op play-off I gaaf te houden.

In aanloop naar die wedstrijd stond de CEO van Anderlecht — Peter Verbeke — de pers te woord. “Het zou niet van 'good governance' getuigen om nu de coach buiten te gooien”, opent Verbeke bij Het Laatste Nieuws.

Mazzu heeft dus kennelijk nog wat krediet bij het bestuur. Verbeke vertelt ook waarom ze Mazzu blijven steunen: “Felice hamert er elke dag op training heel hard op om vooruit te spelen. En om genoeg mensen in de box te krijgen.”

En dat is toch wat de supporters van Anderlecht willen zien, niet? Volgens HLN kreeg Mazzu de nodige intensiteit en de juiste mentaliteit in Anderlecht. “We moeten die positieve tendens nu zien om te zetten in betere resultaten. Want daar draait het uiteindelijk om”, concludeert Verbeke.

Doodziek

Vooral tegen Charleroi, KV Kortrijk en West Ham was het duidelijk dat paars-wit niet meer “doodziek” is. Daarom zal het bestuur volgens de krant vooralsnog het vertrouwen in Felice Mazzu blijven behouden.

Poll: Zal Mazzu na de winterstop nog trainer van Anderlecht zijn?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 1 juni 2024

vrijdag 31 mei 2024

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024