'Trainer van déze Belgische topclub gaat Peter Vandenbempt zwaar aanpakken'

'Trainer van déze Belgische topclub gaat Peter Vandenbempt zwaar aanpakken'
Dinsdag 13 september 2022 - 17:00   I   door Redactie

Kritiek is van alle tijden. Maar niet iedereen kan daar even goed mee om. Zeker niet als die kritiek van buitenaf komt.

Zo hebben trainers het er vaak moeilijk mee als analisten of voetbacommentatoren hun mening geven als de resultaten beginnen tegen te zitten. In HUMO werd de vraag gesteld hoe Antwerp-coach Mark van Bommel zou reageren als het opeens slecht zou gaan op de Bosuil. 

"Dan wordt-ie cynisch", stelt Aad de Mos in het weekblad. "En begint hij wedervragen stellen: 'Heb jij zelf wel gevoetbald?' Wees maar zeker dat hij weet dat Peter Vandenbempt ooit nog keeper is geweest, en hem dat ook voor de voeten zal werpen: 'Jij bent maar een keeper geweest."

"Mark is zo'n trainer die zegt dat hij geen kranten leest", vervolgt de Nederlander. "Maar geloof me, net die trainers lezen alles. Volgens mij leest hij elke ochtend bij een bakje koffie de kranten met Overmars. Wees maar zeker dat hij ook dit artikel gelezen zal hebben."

Denigrerend

Youri Mulder vult zijn landgenoot aan: "Hij kan soms denigrerend uit de hoek komen." Al geeft hij meteen aan dat Van Bommel eigenlijk helemaal niet zo in elkaar zit. "Ik ken hem als een aardige, záchtaardige kerel." Afwachten welke kant Peter Vandenbempt te zien zal krijgen als het slecht gaat draaien.

Poll: Vind je dat Van Bommel zo zou mogen reageren?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024