Club-aanwinst haalt uit naar fans van AA Gent: “Daarvoor zouden ze blij mogen zijn”

Club-aanwinst haalt uit naar fans van AA Gent: “Daarvoor zouden ze blij mogen zijn”
Donderdag 01 september 2022 - 10:30   I   door Redactie

Vandaag vindt de internationale deadline day plaats. De Europese topploegen hebben nog tot middernacht om hun transfers af te ronden.

In België valt de deadline pas op 6 september. Toch lijkt het voor een aantal topclubs belangrijk om bepaalde transfers af te ronden voor 2 september. Dat is namelijk de deadline voor de selectie van de Europese poulefases door te geven. 

Die boodschap hadden ze bij Club Brugge door. Ze stelden een aantal dagen geleden recordaanwinst Roman Yaremchuk voor. De Oekraïner speelde van 2017 tot 2021 voor AA Gent. Het is dan ook niet onlogisch dat de fans van AA Gent niet blij zijn met zijn overstap naar Club Brugge

Yaremchuk heeft bij Sporza voor het eerst gereageerd op de uitingen van zijn ex-fans: “Ik kan enkel delen dat ik mijn redenen heb om voor Brugge te kiezen. Ik heb veel gescoord voor AA Gent en de club ontving veel geld voor mijn transfer. Daarvoor zouden ze blij mogen zijn.” 

Club Brugge 

Ook blikt Yaremchuk even vooruit naar zijn tijd bij de landskampioen en de druk die de transfersom met zich meebrengt. “Natuurlijk brengt dat druk met zich mee, maar ik wil gewoon mijn job doen. Er staat een goede ploeg met uitstekende spelers rond me. Nu is het aan mij om hard te werken, dan volgen de goals wel.”

Poll: Denk jij dat Yaremchuk meer dan 20 goals zal scoren in de competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024