Olivier Deschacht weet nu al wie er kampioen zal worden: “Dát is de te kloppen ploeg!”

Olivier Deschacht weet nu al wie er kampioen zal worden: “Dát is de te kloppen ploeg!”
Woensdag 31 augustus 2022 - 10:30   I   door Redactie

Olivier Deschacht is sinds zijn pensioen als voetballer niet weg te slaan uit de media. Zo is hij bijvoorbeeld aan de slag bij Eleven Sports als analist. Daarnaast assisteert hij Jacky Matthysen bij de U21-ploeg van de Rode Duivels.

Bij Eleven Sports liet Deschacht zijn licht schijnen op de titelstrijd in de Jupiler Pro League. Volgens de voormalige Anderlecht-sterkhouder zijn er maar twee ploegen die kans maken op de titel: "Antwerp is samen met Club Brugge de te kloppen ploeg.” 

Zo verrast de ex-Rode Duivel zeker niet. Antwerp staat momenteel gedeeld mee aan de leiding met KRC Genk en kan een perfect rapport voorleggen. Club Brugge is dan weer de titelhouder en heeft met voorsprong de sterkste kern uit de Belgische competitie. 

"De rest kan er dichtbij zitten, maar het zal toch tussen die twee gaan”, laat Deschacht optekenen. Zo verwijst hij waarschijnlijk naar de andere G5-ploegen. Genk is bijzonder goed aan de campagne gestart, maar Anderlecht en Gent stellen vooralsnog ietwat teleur. En wat zal Union dit jaar kunnen brengen?

Poll: Welke ploeg zal dit jaar de titel weten te veroveren?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024