Raphaëlla houdt zich niet in en doet boekje open over ex Dante Vanzeir: "Zwartmaken"

Raphaëlla houdt zich niet in en doet boekje open over ex Dante Vanzeir:
Zondag 28 augustus 2022 - 18:00   I   door Redactie

Het nadeel van bekend te zijn is dat iedereen ook alles van je privé weet. Zeker als je als twee bekende namen uit elkaar gaat. Zoals Love Island-ster Raphaëlla Deuringer en Dante Vanzeir.

"Ik ga hier één keer een antwoord op geven en dat zal ook de laatste keer zijn, want dat verhaal is voor mij nu al een tijdje een afgesloten hoofdstuk. Maar ik snap dat jullie met veel vragen zitten aangezien het allemaal onverwacht kwam. Ook voor mij."

“Ik ben de allerlaatste die iemand die ik ooit graag gezien heb op sociale media helemaal gaat zwartmaken. Uiteindelijk weten de mensen die dicht bij ons staan wat er gebeurd is én ik heb echt geen behoefte om mijn vuile was hier buiten te hangen."

"Het is inderdaad mijn keuze geweest om ‘bekend’ te worden en dus veel dingen naar jullie te delen, maar sommige dingen blijven beter ongedeeld voor beide partijen. We zijn niet op de beste manier uit elkaar gegaan."

Verdriet

“Ik heb heel veel afgezien, heel veel verdriet gehad maar als je bij mij een bepaalde knop indrukt, is het ook gewoon klaar. Zoals ik al vertelde, ben ik liever alleen, dan ongelukkig in een relatie."

"Daarnaast wens ik Dante het beste toe in zijn carrière en hoop ik dat hij al zijn dromen kan waarmaken. Soms zijn twee mensen gewoon niet voor elkaar gemaakt en gaan ze beter elk hun eigen weg, voor hun eigen geluk en om hun dromen en doelen te kunnen waarmaken."

Poll: Vind je het goed dat Raphaëlla dit deelt?

TAGS  I  KRC Genk  I  Beerschot  I  KV Mechelen  I  Union

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024