Elke Clijsters klapt plots uit bed: "Voor hem was seks belangrijk, voor mij niet"

Elke Clijsters klapt plots uit bed:
Woensdag 04 mei 2022 - 12:30   I   door Redactie

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat Elke Clijsters en Jelle Van Damme uit elkaar gingen, maar ook één jaar na het programma De Bachelorette is ze nog altijd single.

"Ik ging lang niet op date omdat ik te veel druk voelde", gaat ze daar dieper op in een interview met Story. Sinds februari is ze wel opnieuw aan het daten, maar voorlopig leerde ze niemand kennen met wie ze verder wil.

"Ik krijg soms de vraag waarom ik geen vriend heb, maar daar is niets mis mee", benadrukt de zus van Kim Clijsters. "Ik ben voor mijn kinderen een mooi voorbeeld van gelukkig zijn zonder relatie. Ik wil de liefde niet forceren."

Dan rijst de vraag of ze niet te kieskeurig is. "Nee, ik ben gewoon voorzichtig. Als bekend gezicht is het soms niet makkelijk om te weten wat de intenties van de ander zijn. Het voordeel is dat ze weten wie ik ben en mij dan via sociale media contacteren."

Nadeel

Maar er is ook een duidelijk nadeel verbonden aan haar bekendheid. "Sommigen hebben te hoge verwachtingen, terwijl ik ook maar een gewoon persoon en een mama ben." Dat is ook gebleken in De Bachelorette.

En dus kan ze zich perfect inleven in het gevoel dat ‘Bachelor’ Fabrizio Tzinaridis, met uitzondering van de seks die hij met alle drie de kandidates had. "Voor hem was seks tijdens de opnames belangrijk, voor mij niet", besluit Elke.

Poll: Snap je dat Elke Clijsters nog steeds single is?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024