'Kogel door de kerk: Gent komt met nieuws over vertrek Vanhaezebrouck'

'Kogel door de kerk: Gent komt met nieuws over vertrek Vanhaezebrouck'
Woensdag 20 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

In de nasleep van de bekerwinst ging het bij AA Gent bijna alleen nog maar over de positie van Hein Vanhaezebrouck wiens contract afloopt.

Van de kant van de Buffalo's is het altijd al duidelijk geweest: zij willen absoluut door met hun succescoach, maar het is Vanhaezebrouck zelf die liet uitschijnen dat een vertrek wel eens nakend zou kunnen zijn. Deze week is er alleszins een diepgaande gesprek.

En in Het Laatste Nieuws licht Ivan De Witte meer dan een tip van de sluier over wat er zit aan te komen. "Zolang er geen overeenkomst is, kan alles gebeuren, maar ik ga er wel van uit dat we dit gaan rondfietsen", zegt de voorzitter zelfverzekerd in de krant.

En daarvoor heeft De Witte wel een aantal goede argumenten. "De ‘match' tussen AA Gent en Hein Vanhaezebrouck is groot en er is ook een goeie ‘match' tussen mij persoonlijk en Hein. Al weet ik dat er ook andere zaken spelen."

Financieel

En daarbij heeft de Gentse preses het naast de toekomstvisie ook over het financiële aspect van een overeenkomst. "Maar vanuit mijn beroep kan ik zeggen dat mijn intuïtie op dat vlak niet slecht ontwikkeld is. En mijn intuïtie zegt mij dat we er wel uit zullen geraken."

Poll: Denk je dat Vanhaezebrouck gaat bijtekenen?

TAGS  I  AA Gent

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024