'Club Brugge krijgt serieuze mokerslag in aanloop naar Champions' play-offs'

'Club Brugge krijgt serieuze mokerslag in aanloop naar Champions' play-offs'
Dinsdag 12 april 2022 - 21:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge maakt iedereen zich klaar voor de titelstrijd. Na acht overwinningen op rij lijkt blauw-zwart op het juiste moment in bloedvorm te verkeren.

Dat geldt echter niet voor elke speler. Alfred Schreuder zei voor de wedstrijd op zijn persbabbel nog dat hij verrast was dat er zo weinig blessures bij zijn spelers optraden. Alsof het lot ermee tartte, viel sterkhouder Denis Odoi in de eerste helft tegen KV Mechelen geblesseerd uit.

Het Nieuwsblad meldt nu dat het zou gaan om een verstuiking aan de enkel. Op het eerste zicht lijkt dat niet alsof het om een langdurige blessure gaat, maar dat is maar schijn. "Club hoopt snel zekerheid te hebben, en hoopt dat Odoi niet meerdere weken onbeschikbaar is", schreef de krant. 

Denis Odoi zal de komende dagen sowieso apart trainen, waardoor hij ook niet te zien zal zijn op de open oefensessie. Ondanks het feit dat Alfred Schreuder wel wat alternatieven heeft op het middenveld hoopt hij ongetwijfeld dat Odoi er bij de eerste wedstrijd van de play-offs weer bij zal zijn. Al valt dat dus te betwijfelen.

Poll: Kan Club Brugge de eventuele afwezigheid van Odoi goed genoeg opvangen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024