Antwerp-supporters krijgen plots opmerkelijk nieuws te horen over sterkhouder

Antwerp-supporters krijgen plots opmerkelijk nieuws te horen over sterkhouder
Zaterdag 09 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Bij Antwerp kregen ze de voorbije maanden al heel wat kritiek over zich heen door het matige spel dat ze brengen, maar ook dat is een kwaliteit. Ze spelen dan wel het minst aantrekkelijke voetbal van de top vier, maar ze staan er wel. Ze hebben hun ticket voor de Champions' play-offs beet.

Dat ging echter niet zonder slag of stoot. Paul Gheysens stormde bijvoorbeeld twee keer de kleedkamer in om zijn beklag te doen. Brian Priske zijn stoel is al een hele tijd aan het wankelen en dan was er ook nog de heisa rond Ritchie De Laet en de kapiteinsband.

In de derby tegen Beerschot werd hij al in de eerste helft gewisseld door Priske. Daarna leek hij razend naar binnen te stormen. Bij Antwerp kwamen ze toen met de communicatie dat De Laet voor onbepaalde duur uit was omdat hij rust nodig had. Zowat iedereen fronste de wenkbrauwen. Er was zelfs even sprake van een mogelijke vechtpartij met Pierre Dwomoh.

De Great Old kwam vrijdag met een verrassend statement naar buiten. "Ritchie heeft de voorbije weken enkele onderzoeken ondergaan waaruit blijkt dat hij een darmprobleem heeft. Dat probleem is onder controle maar kan af en toe voor zeer vervelende hinder zorgen", schreven ze.

Dag per dag

"Daardoor is het vaak pas kort van tevoren duidelijk of spelen/trainen mogelijk is", gingen ze verder. "De medische staf van RAFC volgt alles van zeer nabij op en bepaalt dag per dag het individueel en/of collectief programma."

"Nu de speler over een diagnose beschikt wenst hij die ook publiek te maken. Hij en de club willen dan ook nog eens melden dat alle andere geruchten omtrent zijn onbeschikbaarheid niet correct zijn", sloten ze af. 

Poll: Is De Laet de belangrijkste speler bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024