'Vincent Mannaert snapt er niets van: Miljoenenaankoop naar de exit bij Club'

'Vincent Mannaert snapt er niets van: Miljoenenaankoop naar de exit bij Club'
Vrijdag 08 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge investeerde afgelopen zomer heel wat miljoenen om de club te versterken, maar niet elke transfer bleek een schot in de roos. Heel wat aanwinsten geraken zelfs niet in de selectie of werden verhuurd.

Bij Club Brugge waren ze bijvoorbeeld overtuigd dat Kamal Sowah een echte aanwinst zou zijn. Ze telden maar liefst negen miljoen euro neer voor de 22-jarige Ghanees. Hij startte goed bij Club, maar werd al snel doorverwezen naar de bank. Onder Schreuder speelde hij slechts zeven minuten.

Blauw-zwart gunde hem speelminuten en stalde hem bij AZ, maar ook daar valt het tegen voor de recordaankoop van Club. Hij speelde voorlopig nog maar 217 minuten mee, verdeeld over acht wedstrijden. De afgelopen twee wedstrijden bleef hij zelfs op de bank.

De vraag is wat er met Sowah moet gebeuren als hij in de zomer terugkeert naar Club. Met Tajon Buchanan en Andreas Skov Olsen werden er al twee wingers gehaald en zij doen het voortreffelijk. De kans is groot dat Vincent Mannaert Sowah zal laten gaan. Al is het maar de vraag hoeveel hij zal kunnen recupereren van die negen miljoen euro.

Poll: Maakt Sowah volgend seizoen kans om in de ploeg te staan bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024