Filip Joos ziet met oude bekende plots verrassende versterking voor Antwerp

Filip Joos ziet met oude bekende plots verrassende versterking voor Antwerp
Woensdag 06 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Wie Paul Gheysens een beetje kent weet dat hij geen genoegen neemt met ereplaatsen en dat het dus opnieuw een hete transferzomer zal worden voor Antwerp.

Blijft de vraag wélke spelers er zullen aangetrokken worden om niet alleen betere resultaten te halen, maar vooral beter voetbal op de mat te leggen. Filip Joos heeft alleszins een origineel voorstel.

"Zou zo een Mercier Antwerp niet beter laten voetballen?", geeft hij een voorzet in de podcast 90 Minutes. "Hij is minder een flitsenvoetballer, maar iemand die anderen beter laat draaien." En Joos zou wel eens dichter bij de waarheid kunnen zitten dan hij denkt.

Want bij Antwerp staat Mercier wel degelijk nog altijd op een lijst. Eind vorig seizoen kwam de Franse aanvallende middenvelder in het vizier op de Bosuil, weze het bij Frank Vercauteren en Luciano D'Onofrio. Het vertrek van beiden deed de belangstelling uitdoven.

Nieuwe poging

Maar uitstel is niet altijd afstel. En dus zou het helemaal niet verbazen als Antwerp komende zomer - net zoals Joos suggereert - een nieuwe poging waagt voor Mercier. De 32-jarige spelmaker ligt in Leuven nog tot 2023 onder contract en zal dus verkocht worden.

 

Poll: Zou jij Mercier een meerwaarde vinden voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  OHL

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024