Charles De Ketelaere met de handen in het haar: "Dát kan het moeilijk maken"

Charles De Ketelaere met de handen in het haar:
Dinsdag 05 april 2022 - 11:30   I   door Redactie

Charles De Ketelaere is één van de grootste talenten op de Belgische velden. Voorlopig toch nog, want een transfer dringt zich op. Het goudhaantje van Club zal snel knopen moeten doorhakken.

Ludo Vandewalle, chef sport bij Het Nieuwsblad, is onder de indruk van de jonkie. "Zijn vermogen goed te kijken en slim te bewegen, die heerlijke baltoets, de slingerachtige bewegingen doen de liefhebbers watertanden", schreef hij in zijn column. "Dit gepaard aan een groeiende efficiëntie maken van hem een interessante voetballer. Omwille van het potentieel."

Hij begrijpt dus dat Europese (top)clubs interesse hebben, maar hij raadt De Ketelaere aan om nog even bij Club te blijven. "We vragen ons af of hij mentaal al klaar is om de stap te zetten", aldus Vandewalle. "Zijn jeugdige leeftijd en timiditeit kunnen het hem moeilijk maken."

"Het was één van de redenen waarom bondscoach Roberto Martinez zo lang wachtte om hem te laten debuteren. De Ketelaere maakt het verschil met zijn voeten. Maar dat heeft tijd nodig en hij moet zich goed voelen. Een transfer is een risico. Vooral met het oog op zijn deelname aan het WK", besloot Vandewalle.

Poll: Is Charles De Ketelaere de speler met het meeste potentieel in de Belgische competitie?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024