'Antwerp-spelers vellen duidelijk oordeel over ontslag van Brian Priske'

'Antwerp-spelers vellen duidelijk oordeel over ontslag van Brian Priske'
Zaterdag 19 maart 2022 - 11:00   I   door Redactie

Kalm zal het nooit zijn op de Bosuil. Dat kan Brian Priske aan den lijve ondervinden. De druk neemt toe, zeker nu het einde van de reguliere competitie nadert.

Paul Gheysens investeerde serieus in de zomer en hoopte zo de titel te pakken of minstens toch de runner-up te worden. Momenteel staat Antwerp vierde en voelt het de hete adem van de Buffalo's in de nek. Zij staan op amper één puntje van de Great Old.

De stoel van Brian Priske is al een hele tijd aan het wankelen, maar als het aan de spelersgroep ligt moet hij niet vrezen voor een ontslag. "Na Beerschot hebben de spelers duidelijk gesteld: 'wij gaan samen door'. Zoiets zeg je niet als je niet langer in het project gelooft", was mental coach Rudy Heylen duidelijk bij Het Laatste Nieuws.

Uiteindelijk hebben de spelers daar weinig over te zeggen, maar als de chemie tussen spelers en trainer ook effectief op is zou het ook gemakkelijker zijn om zijn ontslag te motiveren. Met bijna de volledige kleedkamer achter zich moet hij ervoor zorgen dat hij in de play-offs nog zes topwedstrijden mag spelen in de Champions' Play-offs.

Poll: Denk jij dat Antwerp zal eindigen bij de top vier?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Beerschot

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024