Vincent Kompany barst in woede uit: "Dit kon ik niet laten passeren"

Vincent Kompany barst in woede uit:
Vrijdag 18 maart 2022 - 17:30   I   door Redactie

Vincent Kompany kennen we sinds zijn aanstelling bij Anderlecht als een echte gentleman, maar dit seizoen durft hij al eens uit zijn rol vallen.

Dat was bijvoorbeeld het geval in OHL-Anderlecht toen hij furieus reageerde naar de scheidsrechter en daarvoor ook geschorst werd en afgelopen maandag was het blijkbaar opnieuw het geval. 

Want het is uitgelekt dat hij na de beloftenwedstrijd Anderlecht-Antwerp, die met 0-1 verloren ging, in woede uitbarstte tegenover de youngsters. Iets wat hij vrijdag ook toegaf op de persconferentie.

"Telkens als ik me boos maak, komt dat blijkbaar naar buiten", klonk het bij Het Nieuwsblad. “Kijk: alles wat we hier doen, doen we met een intense passie. Het is niet mijn gewoonte om kwaad te zijn." Maar deze keer dus wel.

"Meestal sta ik die jongens bij als een coach of een grote broer, en is het goed voor hun leerproces als ze fouten mogen maken. Maar als ze niet het minimum doen van wat ze moeten doen, dan moet je eens op tafel slaan."

Authentiek

"Zolang het maar authentiek blijft", voegde hij er aan toe. "Maar we kunnen ook niet alles laten passeren", besloot hij vervolgens. "Want we kennen het niveau van onze jongeren en weten waar ze toe in staat zijn."

Poll: Vind je dat Kompany gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024