Antwerp heeft beslissing genomen over ontslag Priske: "Was onaanvaardbaar"

Antwerp heeft beslissing genomen over ontslag Priske:
Maandag 28 februari 2022 - 19:00   I   door Redactie

"Mijn positie? Daarvoor moet je de mensen boven mij spreken: meneer Paul Gheysens en Sven Jaecques." Dat is wat Brian Priske zei over zijn ontslag. En dat is ook wat Het Laatste Nieuws deed.

De krant trok naar de sportieve baas Svan Jaecques en vroeg hem of Priske nu zou ontslagen worden. "Mochten we geen vertrouwen meer hebben in onze coach, zou hij niet meer langs de lijn staan", was het antwoord duidelijk.

"Er is vertrouwen in het volledige team. Maar wat onaanvaardbaar was, was de manier waarop we ons lieten afmaken. Te weinig passie, te weinig strijd. We zijn al tachtig procent ver in het seizoen. Zo’n prestatie mag niet getolereerd worden", is Jaecques fel.

Brian Priske zit zondag tegen Beerschot dus nog op de bank. Met het vertrouwen van de het bestuur? "Ik hou er niet van om te zeggen ‘we hebben wel of geen vertrouwen’. Het enige wat telt is de derby. Er moet een reactie komen van de coach, de technische staf en de spelers."

Moeten

"Zij moeten iets teruggeven aan de fans." Wil dat dan meteen ook zeggen dat puntenverlies tegen Beerschot het ontslag van Priske zal inluiden? "Er moet gewonnen worden. Duidelijker kan ik niet zijn", besluit Jaecques. Priske weet dus waar zijn lot van afhangt.

Poll: Denk je dat Antwerp gaat winnen van Beerschot?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024