'Gefrustreerde Lior Refaelov is het kotsbeu en maakt zijn beklag bij Anderlecht'

'Gefrustreerde Lior Refaelov is het kotsbeu en maakt zijn beklag bij Anderlecht'
Maandag 28 februari 2022 - 10:30   I   door Redactie

Vincent Kompany was niet de enige bij wie de frustraties hoog opliepen afgelopen zaterdag na de 0-0 op OHL. Al had de boosheid van Lior Refaelov met iets anders te maken.

Met name met zijn wissel na zestig minuten. Kan wel eens gebeuren, maar Het Laatste Nieuws zag dat de Israëliër daarbij de armen in de lucht sloeg van onbegrip. "Je zag het hem zo denken. 'Why always me?' Waarom altijd ik?'"

En terwijl hij van het veld stapte ging de aanvallende middenvelder ook nog eens zijn beklag doen bij kapitein Hendrik Van Crombrugge. "Donder en bliksem in de ogen." Terwijl die vervanging volgens de krant uiterst voorspelbaar was.

"Je kan er dezer dagen je klok op gelijkzetten: in minuut zestig mag hij gaan rusten. Dat zou te maken hebben met verval in de high intensity runs. Andere cijfers kunnen ook helpen duiden. In 2022 scoorde Refaelov één keer in de competitie, zonder assist."

Brandje blussen

Hoe dan ook. Van Crombrugge deed achteraf zijn uiterste best om het brandje te blussen. "Ik denk dat het net goéd is dat een speler in de herfst van zijn carrière nog zo gefrustreerd is als hij van het veld moet." Feit is dat Rafa het nu echt wel gehad heeft met die vroege wissels.

Zeker als het resultaat dan uitblijft, kookt de sterkhouder dan over. Van Crombrugge nog: "Ik denk dat de coach dat ook perfect kan plaatsen. En Lior heeft zelf genoeg ervaring en metier om dat van zich af te zetten." Goed geprobeerd, Hendrik.

Poll: Vind je het terecht dat Refaelov telkens zo vroeg gewisseld wordt?

TAGS  I  OHL  I  Anderlecht

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024