Antwerp laat zich mede door enorme blunder thuis verrassen door KV Mechelen

Zondag 20 februari 2022 - 15:23   I   door Redactie

Het kan verkeren. Op de vorige speeldag ging Antwerp met een gelukje winnen op het veld van Seraing. Zondag was het doorlopend beter, maar ging het wel onderuit tegen KV Mechelen.

Antwerp-KV Mechelen 1-2

Kans na kans kreeg de thuisploeg in de eerste helft, maar tot scoren kwam het niet. Aan de overkant toonden de bezoekers zich wél efficiënt. Zij het met de hulp van... een Antwerp-speler. Faris Haroun speelde te nonchalant en vooral te kort terug op Butez en Cuypers profiteerde.

En Antwerp wist niet wat er gebeurde, want nog geen twee minuten later was het opnieuw prijs. Walsh zette laag voor en Storm had de 0-2 maar binnen te tikken. Zijn vijftiende al van het seizoen. Genoeg om zijn tegenstanders gefrustreerd naar de kleedkamer te laten trekken.

Bijna was het echter al meteen raak in het begin van de tweede helft, maar Frey liet de kans op de aansluitingstreffer liggen. Het bleef ook daarna een bijzonder aangename match, met een loerend KV Mechelen en een steeds gevaarlijk Antwerp.

Play-off 1

De aansluitingstreffer viel dan toch zeven minuten voor tijd. Rijkelijk laat en vooral té laat om alsnog een gelijkspel uit de brand te slepen. KV Mechelen pikt met deze stuntzege de draad opnieuw op na het zware verlies op Genk en blijft in de running voor play-off 1.

Poll: Denk je dat KV Mechelen nog in play-off 1 gaat raken?