'Romelu Lukaku bereikt absoluut dieptepunt en wordt zelfs vernederd bij Chelsea'

'Romelu Lukaku bereikt absoluut dieptepunt en wordt zelfs vernederd bij Chelsea'
Maandag 07 februari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Hoe zou het nog zijn met Romelu Lukaku? Het antwoord is helaas voor de Rode Duivel negatief. Want Big Rom wordt bij Chelsea hoe langer hoe meer Little Rom.

En volgens Het Laatste Nieuws heeft Lukaku zaterdag een absoluut dieptepunt bereikt. De aanvaller mag met Chelsea in de beker dan wel met 2-1 gewonnen hebben van derdeklasser Plymouth Argyle, volgens de krant was de match voor hem een lijdensweg.

Hij wordt er omschreven als "De met voorsprong minst aangespeelde en bereikte man." En er worden zelfs cijfers bijgesleurd om die stelling te staven. Op 120 minuten raakte Lukaku amper 31 ballen (drie procent op het totaal).

"De linksachter(s) van Chelsea kwamen zelfs 159 keer aan de bal", wordt de vergelijking gemaakt. "Het gemiddelde van zijn andere ploegmaats lag tot drie keer hoger. Lukaku is de spits van één op drie geworden. De volgende spits die er op het kerkhof belandt?"

Onbegrip

Een vernedering is het alleszins voor de man die voor 115 miljoen werd gehaald. Zelfs tegen een derdeklasser lukt het niet meer. "Dat hij nauwelijks betrokken wordt, frustreert meer en meer supporters. Onbegrip neemt toe." Dat dreigt niet meer goed te komen.

Poll: Moet Lukaku komende zomer vertrekken bij Chelsea?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Plymouth Argyle

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024