Wesley Sonck snapt helemaal niets van Benito Raman en haalt stevig uit

Wesley Sonck snapt helemaal niets van Benito Raman en haalt stevig uit
Dinsdag 01 februari 2022 - 20:30   I   door Redactie

Benito Raman is niet tevreden bij Anderlecht. Hij wordt door Vincent Kompany meer gezien als een supersub, terwijl hij uiteraard liever titularis zou zijn. Na zijn zwakke invalbeurt tegen Union sprak hij zijn ongenoegen uit voor de camera.

Volgens Wesley Sonck had hij dat beter niet gedaan. "Hij moet wel eens nadenken over wat hij zelf al heeft gedaan dit seizoen. Vincent Kompany is zijn trainer, dus je kan dat beter samen bespreken", zei de analist bij Extra Time.

Sonck meent dat zijn uitspatting zelfs helemaal nutteloos was. "Kompany ligt daar echt niet wakker van, daar ben ik zeker van", aldus de ex-Rode Duivel. "Benito moet zich tonen op het veld en niet meer in de media spreken. Raman is ook iemand die goed kan invallen."

Daarnaast vindt de analist ook dat Raman het zichzelf bijzonder moeilijk heeft gemaakt. "Bovendien moet hij ook eens in de spiegel kijken, want hij liet zijn coach en ploeg ook in de steek met een domme rode kaart waardoor hij enkele wedstrijden afwezig was", aldus Sonck.

Gesprek

Ondertussen vond er wel een gesprek plaats tussen Kompany en Raman. De plooien zouden gladgestreken zijn, maar het blijft wel de vraag of Kompany nu plots wél voor Raman gaat kiezen. Dat valt toch eerder te betwijfelen.

Poll: Was het fout van Raman om zijn ongenoegen te uiten voor de camera?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  Extra Time

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024