'Ruud Vormer én Bas Dost krijgen zware klap van Alfred Schreuder'

'Ruud Vormer én Bas Dost krijgen zware klap van Alfred Schreuder'
Zaterdag 29 januari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Bij Philippe Clement was er amper nog plaats voor Ruud Vormer en Bas Dost. Alfred Schreuder had zo zijn eigen ideeën en gooide beide landgenoten weer in de basis. Vormer werd zelfs voor de verdediging gezet.

Maar dat zal volgens Gert Verheyen niet meer lang duren. "Vormer was op Standard héél goed", zei hij bij Het Nieuwsblad. "Met de kanttekening dat hij als verdedigende middenvelder een risicofactor is, omdat hij mee naar voren trekt en gaten laat."

Ook Bas Dost kan hem niet echt overtuigen. "Bas Dost die geen goal maakt, dat is... niets. Of toch heel weinig. Het is klassiek dat een nieuwe trainer niet hetzelfde doet als zijn voorganger", aldus Verheyen. Hij denkt dat zowel Vormer als Dost snel weer op de bank zullen belanden.

"Andere elf, andere veldbezetting. Om na een paar weken tot dezelfde conclusies te komen als zijn voorganger. Die voorganger was ook geen uil, hè", sloot hij af. Volgens Verheyen had Clement het dus wél bij het rechte eind toen hij besliste om Vormer en Dost uit de ploeg te zetten. Afwachten nu of Schreuder hetzelfde idee heeft.

Poll: Denk jij dat Dost en Vormer snel weer op de bank zullen belanden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024