Moeder van Noa Lang snapt er helemaal niets van: "Wat is je probleem?"

Moeder van Noa Lang snapt er helemaal niets van:
Zaterdag 22 januari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Noa Lang staat altijd in de schijnwerpers. In positieve zin door zijn voetbalkwaliteiten. In negatieve zin door zijn storende 'maniertjes'. Zijn moeder heeft het er soms moeilijk mee.

'De commentaren over Noa hebben me al veel pijn gedaan", zei ze bij Het Laatste Nieuws. "Het is natuurlijk niet van gisteren op vandaag dat er zo over hem gepraat wordt." Toen hij 15 jaar was, werd hij op jeugdtoernooien al op de korrel genomen door 'zijn blik', weet ze nog.

"Als Noa voetbalt, denk hij heus niet: 'Laat ik nu eens zo arrogant mogelijk kijken.' Hij wil gewoon winnen", was ze duidelijk. "Net daarom dat hij regelmatig zwaait met zijn armen. Wat ik overigens héél vervelend vind en waar ik het vaak met hem over heb - het duurt me te lang."

Waarom, Noa?

Zijn moeder snapt soms ook niet vanwaar zijn frustraties komen. "Soms app ik hem dan al tijdens de rust. 'Wat is je probleem, Noa? Waarom ben je zo opgefokt?' Want je weet op dat moment al waar het ná die wedstrijd over zal gaan." Lang staat voor een toptransfer en kan dus beter wat oppassen met zijn gedrag.

Poll: Wat vind jij van de 'maniertjes' van Noa Lang?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024