Transfermarkt: Lukaku terug naar Serie A, nieuw toptalent voor Anderlecht?

Transfermarkt: Lukaku terug naar Serie A, nieuw toptalent voor Anderlecht?
Zaterdag 11 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*In de Italiaanse media verklaart de manager van Romelu Lukaku dat de Rode Duivel sowieso terugkeert naar Italië: "Op een dag zullen we Lukaku opnieuw in de Serie A aan het werk zien." Als het niet lukt bij Chelsea zou dan wel eens veel sneller dan verwacht kunnen zijn.

*De eerste vertrekker bij Club Brugge lijkt Matej Mitrovic te worden. De centrale verdediger komt dit seizoen bij helemaal niet meer aan de bak en lijkt nu naar ex-ploeg HNK Rijeka te trekken.

*Club Brugge wil José Izquierdo tijdens de winterstop niet laten gaan, maar hem de kans geven om zich fysiek volledig klaar te stomen voor de terugronde.

*Anderlecht liet de 19-jarige Canadees Jayden Nelson van Toronto FC een testmatch bij de U21 spelen. Verwacht wordt dat paars-wit een bod zal doen.

*Barcelona wil na de CL-uitschakeling schoon schip maken, waardoor minstens drie sterspelers zouden moeten vertrekken: doelman Marc-André Ter Stegen, middenvelder Frenkie de Jong en rechtsback Sergiño Dest. 

*Georgino Wijnaldum zou alweer willen vertrekken bij PSG om meer aan spelen toe te komen.

Poll: Wanneer denk jij dat Lukaku terug zal keren naar de Serie A?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024