Jelle Van Damme over mogelijke comeback: "Om de boel op scherp te zetten"

Jelle Van Damme over mogelijke comeback:
Vrijdag 10 december 2021 - 18:00   I   door Redactie

Jelle Van Damme is zelfs op zijn 38ste nog altijd geen profvoetballer af. In zijn hoofd toch, want een nieuwe club heeft hij nog niet. Maar wat niet is, kan nog komen.

En het was afgelopen zomer ook bijna van dat. "Het is deze zomer ter sprake gekomen, een terugkeer naar Standard", onthult hij in Het Laatste Nieuws. "Ze zochten een type 'Van Damme' om de boel af en toe op scherp te zetten."

"Alleen denk ik dat het afsprong omdat Nicaise er toen nog was. Hij heeft het nooit echt voor me gehad." En daar is de ex-Rode Duivels nog altijd triest om, zeker als hij vorig weekend de gebeurtenissen tijdens Standard-Charleroi zag.

"Weet je wat me het meest ergerde? Dat Pavlovic en Nkounkou meeliepen met die boze Standard-fans. Op dat moment had er iemand die twee bij de kraag moeten pakken. Ik kijk naar Bodart omdat hij kapitein is, maar oké, hij is zelf nog jong."

Verdomme

"Iemand had moeten ingrijpen", vervolgt Van Damme. "Het toont aan hoe die spelersgroep in flarden uit mekaar ligt. Op zo'n moment denk ik: verdomme, in de kleedkamer konden ze me toch nog gebruiken."

Poll: Denk je dat Van Damme nog een meerwaarde kan zijn voor een 1A-club?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024