Degryse duidt één absolute uitblinker aan bij Club: "Hoe hij gegroeid is..."

Degryse duidt één absolute uitblinker aan bij Club:
Woensdag 29 september 2021 - 07:30   I   door Redactie

Marc Degryse is zwaar onder de indruk geraakt van Hans Vanaken tegen RB Leipzig. Volgens de analist was de tweevoudige Gouden Schoen dé absolute uitblinker.

Degryse zag een aantal sterkhouders tegen Leipzig. “Met een sterke De Ketelaere, die maar bleef wegen en bleef diepgang zoeken. Wel tien keer in die eerste helft. Lang werd steeds beter, ook Rits deed veel meer dan wat voor de verdediging spelen", aldus Degryse. "Bij zijn goal was het niet de eerste keer dat hij voor doel opdook."

"Vanaken was voor mij evenwel de uitblinker", vervolgt Degryse. "Hoe hij gegroeid is sinds die vorige interlands… De regisseur, die altijd goed de bal in de ploeg houdt, nooit panikeert en heel goed infiltreert. Hij weet perfect wanneer hij moet versnellen en vertragen. En opnieuw was hij betrokken bij beide doelpunten."

Sobol

"Iedereen was in de eerste helft op de afspraak, enkel Sobol viel wat uit de toon. Zonder dat Club daarbij veel heeft weggegeven. Iedereen deed zijn onderdeel van het werk - de druk op Leipzig was geweldig. De 1-2 aan de rust was niet meer dan normaal.”

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024