Officieel: Romelu Lukaku keert terug naar Chelsea

Officieel: Romelu Lukaku keert terug naar Chelsea
Donderdag 12 augustus 2021 - 19:10   I   door Redactie

De transfer van Romelu Lukaku naar Chelsea is rond. De Blues betalen 115 miljoen euro aan Inter voor de komst van de Rode Duivel.

Lukaku was twee seizoenen aan de slag bij Inter. Vorig seizoen loodste de aanvaller zijn club naar de titel in de Serie A. Deze zomer was zijn oorspronkelijke plan om te blijven. Inter moet echter flink besparen vanwege financiële problemen. Bovendien wist hij toen nog niet dat Chelsea op de proppen zou komen.

Bij Chelsea werd Lukaku destijds te licht bevonden. Hij keert er nu terug langs de grote poort. "Ik ben gelukkig en ik voel me gezegend om terug te keren naar deze geweldige club", zegt Romelu Lukaku in een eerste reactie op de Chelsea-website.

"Ik kan niet wachten"

"Het is een lange reis geweest. Ik kwam hier als een kind dat veel moest leren, nu keer ik met meer maturiteit en ervaring terug."

"Deze kans komt op het juiste moment", vervolgt Lukaku. "Ik heb na mijn vertrek bij Chelsea ups and downs gehad, maar dat heeft me sterker gemaakt. Ik kan niet wachten om er weer aan te beginnen."

TAGS  I  Chelsea  I  Inter

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024