‘Clement heeft er genoeg van, Club Brugge zet topaankoop bij het huisvuil’

‘Clement heeft er genoeg van, Club Brugge zet topaankoop bij het huisvuil’
Vrijdag 09 juli 2021 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft voorlopig geen haast op het gebied van transfers. De landskampioen leeft in alle rust en met vertrouwen toe naar de competitiestart. Al staat er op uitgaand vlak nu wel iets te gebeuren.

Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge van plan is om David Okereke te verkopen. De 23-jarige aanvaller kwam in de zomer van 2019 voor een slordige 8 miljoen euro over van het Italiaanse Spezia, maar in Brugse loondienst kon hij nog geen potten breken.

Club-coach Philippe Clement probeerde de voorbije twee seizoenen zowat alles met Okereke. De Nigeriaan kreeg kansen als diepe spits en werd ook uitgeprobeerd als vleugelaanvaller. Op geen van beide posities kon Okereke overtuigen.

Kans niet gegrepen

Aan het begin van de voorbereiding op het komende seizoen begon Okereke met een propere lei. Hij kreeg de kans om zich te bewijzen. Iets wat de aanvaller niet deed. Tijdens de eerste oefenwedstrijden viel Okereke meermaals uit de toon. Fans van blauw-zwart ergeren zich ondertussen steeds meer aan de speler.

Bij Club Brugge hebben ze ondertussen genoeg gezien: Clement gelooft niet langer in Okereke en de aanvaller mag beschikken. Okereke zal wellicht snel vertrekken bij de kampioen. Volgens Het Nieuwsblad is er Italiaanse en Franse interesse voor de overbodige speler.

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024