Transfermarkt: Lamkel Zé naar Anderlecht, inkomende supertransfer bij Club?

Transfermarkt: Lamkel Zé naar Anderlecht, inkomende supertransfer bij Club?
Donderdag 24 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt officieel de deuren, maar nu al is er flink wat transfernieuws. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Zien we Didier Lamkel Zé straks de overstap naar Anderlecht maken? Michel Verschueren ziet de komst van de Antwerp-aanvaller alleszins zitten. "Wat Vercauteren met Lamkel Zé heeft gedaan moet Kompany ook met hem kunnen doen", aldus Verschueren op Twitter.

*Marc Coucke, die droomt dan weer van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne in een Anderlecht-shirt. Coucke hoopt dat Lukaku zijn maatje ooit meeneemt naar paars-wit. Big Rom en KDB in de herfst van hun carrière bij RSCA? Het zou straf zijn.

*Club Brugge maakt opnieuw jacht op Christos Tzolis. Het wonderkind van PAOK moet wel 15 miljoen euro kosten.

*KRC Genk, Anderlecht en Club Brugge snuffelden al aan Ally Samatta, maar nu lijkt de spits omweg naar… AA Gent. Hij zou er de vervanger van Roman Yaremchuk moeten worden.

*Manchester City geeft de komst van Harry Kane niet op. Tottenham zal zijn spits echter niet zomaar laten gaan. Voorzitter Daniel Levy houdt vast aan een vraagprijs van 175 miljoen euro.

Poll: Zou jij Lamkel Zé graag bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024