'Thibaut Courtois krijgt zijn zin met verrassende supertransfer'

'Thibaut Courtois krijgt zijn zin met verrassende supertransfer'
Donderdag 03 juni 2021 - 14:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois (29) heeft opnieuw een ijzersterk seizoen achter de rug. Real Madrid greep weliswaar naast de Spaanse landstitel, maar Courtois was wel week na week op de afspraak. De Rode Duivel heeft zowel op als naast het veld aan aanzien gewonnen.

Het contrast met zijn beginperiode kan niet groter zijn. Terwijl Courtois de eerste maanden vaak in vraag werd gesteld door Spaanse journalisten, is hij ondertussen al meer dan twee jaar niet meer weg te denken uit het sterrenensemble van Real Madrid.

Het kan verkeren. Courtois werd gaandeweg één van de belangrijkste spelers. Dat is ook logisch als je ieder seizoen opnieuw punten pakt voor je ploeg. Het maakt dat onze landgenoot tegenwoordig ook wel iets te zeggen heeft bij De Koninklijke.

Courtois eist versterking

Diario Gol weet dat Courtois niet zo lang geleden om versterking heeft gevraagd bij de clubleiding. De Rode Duivel wil heel graag dat de verdediging een kwaliteitsinjectie krijgt - zeker nu Sergio Ramos transfervrij vertrekt is dat begrijpelijk. Het bestuur van Real wil de wens van Courtois inwilligen. Liefst zo snel mogelijk.

Zo gaat Real Madrid vol voor... Matthijs de Ligt (21). De Nederlander van Juventus leek enkele weken geleden nog op weg naar Barcelona, maar van die overstap lijkt finaal niets in huis te komen. Integendeel: de Ligt zou nu bij grote rivaal Real Madrid tekenen.

100 miljoen

De Koninklijke heeft liefst 100 miljoen euro veil om de Ligt weg te plukken bij JuventusDe Oude Dame verkeert in financieel zwaar weer en staat niet weigerachtig tegenover een vertrek van de Ligt.

Juventus zou dan ook willen meewerken aan een deal. En ook de Ligt is een transfer genegen. Hij ziet zichzelf wel in de sporen treden van Sergio Ramos. Als alles volgens plan verloopt, zou de transfer snel in kannen en kruiken zijn.

Poll: Vind jij dat Matthijs de Ligt 100 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Juventus  I  Barcelona

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024