Antwerp snoept kampioenenmaker af van Club Brugge

Antwerp snoept kampioenenmaker af van Club Brugge
Woensdag 02 juni 2021 - 16:00   I   door Redactie

Antwerp doet er alles aan om Club Brugge volgend seizoen naar de kroon te steken. Met Brian Priske haalde het al een jonge en moderne coach binnen en ook de trainersstaf moet verder geprofessionaliseerd worden.

Daarom dat ze op de Bosuil nu ook een mental coach binnenhalen. En niet zomaar één, maar wel Rudy Heylen. De man die Club Brugge in 2016 voor de eerste keer in elf jaar mee kampioen maakte. Naast Michel Preud'homme waren ook de spelers gek op hem.

In die mate dat ze - nadat een eind kwam aan de samenwerking - zélf vroegen om hem terug te halen. Wat blauw-zwart vervolgens ook deed. En ook Philippe Clement haalde Heylen begin dit seizoen nog eens terug.

Hij weet dus wat nodig is om kampioen te worden, precies de ambitie van Antwerp. Club Brugge mag een nieuwe samenwerking zo wel vergeten en de vraag is of ze zich dat niet zullen beklagen.

Professionele uitbouw

"Rudy zal onze club fulltime versterken en zo meewerken aan de verdere professionele uitbouw van de club, dit zowel binnen het sportieve departement als de algemene organisatie en jeugdopleiding", klinkt het op de website.

"Op die manier zal hij het directiecomité strategisch mee ondersteunen om de verdere noodzakelijke stappen te zetten in het groeipad dat de club onder impuls van de familie Gheysens is ingeslagen."

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024