Verrassing van formaat: 'Geen akkoord tussen Club Brugge en Clement'

Verrassing van formaat: 'Geen akkoord tussen Club Brugge en Clement'
Woensdag 02 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Philippe Clement onderhandelde het voorbije weekend met Club Brugge over een opwaardering van zijn contract. Waar beide partijen met elkaar leken te willen doorgaan is er onverwachts echter nog geen akkoord.

Het Nieuwsblad weet immers dat Clement op vakantie is vertrokken zónder overeenkomst met Club Brugge. En dat terwijl de verwachting toch was dat er vrij vlot een nieuwe deal op tafel zou liggen.

Naast een financiële tegemoetkoming in zijn contract voor de goede resultaten van de voorbije jaren (zowel in de competitie als de Champions League) verwacht de kampioenentrainer ook garanties over sportieve versterking van de kern.

Blauw-zwart is volgens de krant bereid hem tegemoet te treden, maar voorlopig liggen vraag en aanbod te ver uit elkaar. Omdat het huidige contract van Clement nog loopt tot eind volgend seizoen, is Club Brugge niet gehaast.

Na de vakantie

De Antwerpenaar heeft enkele exotische aanbiedingen, maar zou het liefst in Brugge blijven. Beide partijen spraken af elkaar na de vakantie van Clement opnieuw te ontmoeten. De trainingen hervatten op 21 juni. 

Poll: Denk je dat er alsnog een akkoord zal komen tussen Club Brugge en Clement?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024