Yari Verschaeren wellicht voor spotprijs weg bij Anderlecht

Yari Verschaeren wellicht voor spotprijs weg bij Anderlecht
Dinsdag 01 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

De onderhandelingen tussen Yari Verschaeren (19) en RSC Anderlecht zitten muurvast. Paars-wit wil zijn goudhaantje langer vastleggen, maar Verschaeren zelf is niet gehaast om bij te tekenen.

Er is al langer sprake van een impasse. Anderlecht zat al meermaals samen met de entourage van Verschaeren. Paars-wit heeft duidelijk gemaakt dat het verder wil met de aanvallende middenvelder en aan welke voorwaarden.

Sportief plan

Het probleem is dat Verschaeren en zijn management het voorstel van Anderlecht maar lauwtjes hebben onthaald. Het kamp Verschaeren verwacht een beter voorstel, mét een duidelijk sportief plan. Dat is erg belangrijk voor de speler.

Zoals de zaken er op dit moment voor staan, stevenen Anderlecht en Verschaeren af op een scheiding. Verschaeren ligt nog amper één jaar onder contract en zit een goede positie. RSCA van zijn kant moet Verschaeren zo snel mogelijk verkopen, anders dreigt de speler over een jaar gratis te vertrekken.

(Lees verder onder de afbeelding)

Bodemprijs

In makelaarskringen klinkt het nu al dat Verschaeren straks - in de zomer of in januari - voor een bodemprijs zal vertrekken bij Anderlecht. De huidige marktwaarde van Verschaeren bedraagt 11 miljoen euro, maar hij zou zomaar voor de helft kunnen vertrekken.

Tijdens een persmoment bij de jonge Rode Duivels wilde Verschaeren niet al te veel kwijt over zijn situatie. “Over mijn contractonderhandeling moet niet gesproken worden. Niet omdat ik er niet over wil praten, gewoon omdat de situatie niet veranderd is”, vertelde de speler aan Het Nieuwsblad.

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024