Vormer en Vandenhaute zorgen na RSCA-Club Brugge voor opmerkelijke beelden

Vormer en Vandenhaute zorgen na RSCA-Club Brugge voor opmerkelijke beelden
Vrijdag 21 mei 2021 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge klaarde de klus in het hol van de leeuw. Op het veld van eeuwige rivaal RSC Anderlecht pakte blauw-zwart de titel. Paars-wit toonde zich na afloop van zijn beste kant. Een grootse verliezer.

Vincent Kompany ging Philippe Clement en zijn spelers feliciteren en voorzitter Wouter Vandenhaute deed hetzelfde. Vandenhaute wachtte de spelers van blauw-zwart aan de rand van het veld op. Hij trakteerde hen op applaus en feliciteerde hen één voor één.

Gesprekje met Vormer

Bij de ene ging het er zelfs al wat hartelijker aan toe dan bij de andere. Zo kreeg Mats Rits bijvoorbeeld een extra complimentje van Vandenhaute. Met kapitein Ruud Vormer knoopte de RSCA-voorzitter zelfs een gesprekje aan.

Vormer kon het wel appreciëren en grapte en dolde wat met Vandenhaute. Het leverde opmerkelijke beelden op. De relatie tussen Club Brugge en Anderlecht was toch ooit vijandelijker.

Lang uit de bocht

Dat Noa Lang tijdens het titelfeest van Club uit de bocht ging en RSCA schoffeerde, is dan ook jammer. Op die manier raken de gemoederen verhit en is er onnodig veel commotie.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024