Clement moet dronken De Ketelaere tegenhouden tijdens 'pintjes'-interview

Clement moet dronken De Ketelaere tegenhouden tijdens 'pintjes'-interview
Vrijdag 21 mei 2021 - 09:30   I   door Redactie

Hij werd na Anderlecht-Club Brugge verkozen tot Man van de Match en dat was begrijpelijk. Met twee fraaie assists had Charles De Ketelaere (20) blauw-zwart immers op weg gezet naar een nieuwe landstitel.

De ontlading was ook bij De Ketelaere, een jeugdproduct en jongen van het huis, heel groot. In een licht beschonken toestand gaf CDK nog een interview aan VTM Nieuws en Sporza.

“Hoe deze titel voelt? Beter dan de vorige, hé”, lachte De Ketelaere. “Zeker omdat het op Anderlecht is. Dit gaan we allemaal nog lang onthouden. We gaan goed feesten. Hoe het feestje er gaat uitzien? Dat weet ik niet."

"Of ik al vaak dronken ben geweest?"

"Of ik al vaak dronken ben geweest? Neen, niet vaak. En al zeker niet nadat ik vijf uur niets heb gegeten en gevoetbald heb", ging De Ketelaere verder. Waarna coach Philippe Clement het interview zo goed als kwam afbreken.

"Charles, je weet dat als je dronken bent, je niet te veel meer moet zeggen, hé", luidde de verstandige boodschap van Clement. "Ja, maar ik krijg geen pintjes", grapte De Ketelaere. "We gaan zien of we in het Basecamp nog iets kunnen drinken", besloot Clement.

Grote pot ijs

Waarna het interview werd afgebroken en De Ketelaere zich naar de spelersbus begaf. Dat was misschien maar best ook. Op de spelersburs stortte De Ketelaere zich overigens op een grot pot ijscème. En of het ijs zal gesmaakt hebben.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024