Emotionele Vormer doet bekentenis na nieuwe landstitel Club Brugge: "Ja, ik ook"

Emotionele Vormer doet bekentenis na nieuwe landstitel Club Brugge:
Donderdag 20 mei 2021 - 23:15   I   door Redactie

Club Brugge kroonde zich donderdag voor de zeventiende keer ooit tot landskampioen. Kapitein Ruud Vormer had wederom een belangrijk aandeel in de titel van blauw-zwart. Na een intens en zwaar jaar is de Nederlander dan ook trots en tevreden.

“Het is dik verdiend, joh!”, stak Vormer van wal voor de camera van Eleven Sports. “Door de play-offs en puntendeling werd het nog spannend. We stonden twintig punten voor op KRC Genk en plots waren dat er nog maar tien. Maar los daarvan: de titel is gewoon verdiend. We waren gewoon de beste ploeg dit seizoen. Klaar.”

"Ik heb stress gehad"

“Ik heb stress gehad. Iedereen heeft stress gehad”, deed Vormer daarna een bekentenis. “Maar we hebben wel weer een fantastisch jaar gedraaid. Natuurlijk waren we niet altijd goed, maar we zijn wel altijd ons best blijven doen. Of mijn uithaal in de kleedkamer nodig was? Ja, ik moest iedereen op scherp houden. Ik was ook hard met die play-offs bezig, hé.”

“Iedereen zei al weken tegen mij dat we kampioen moesten worden. Dan beginnen die play-offs en blijft Genk maar winnen. Dan krijg je stress, hé. Die play-offs blijven een raar gegeven."

"Maar oké, wij hebben deze titel gewoon verdiend. Nu gaan we er een heel mooi feestje van maken. Wie de leiding gaat nemen? Ik ga dat sowieso doen”, besloot Vormer met een knipoog.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024