'AA Gent wacht Europees ticket niet af en rondt spectaculaire transfer af'

'AA Gent wacht Europees ticket niet af en rondt spectaculaire transfer af'
Woensdag 19 mei 2021 - 21:30   I   door Redactie

AA Gent stond woensdag voor de eerste van twee matchen van de waarheid. Tegen Standard mocht niet verloren worden om nog kans te maken op het Europese ticket, tegen KV Mechelen zondag moét gewonnen worden. Maar dat houdt het bestuur niet tegen om al een slag te slaan.

Want de druk - zowel van de supporters als het bestuur zelf - om volgend seizoen véél beter te doen is enorm. En dus hebben voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie besloten om al één serieuze versterking binnen te halen.

Want nog voor de match tegen Standard begon meldden bronnen dat er een deal is met Thomas Henry, de topschutter van OHL. De Franse spits die dit seizoen maar liefst 21 keer scoorde en de wensaanvaller is van Hein Vanhaezebrouck, zou vanaf volgend seizoen in de Ghelamco Arena spelen.

Als de komst van Henry effectief rond raakt, zal dat de start zijn van een waar transferoffensief. Want AA Gent wil er alles aan doen om de schande van dit schabouwelijke seizoen uit te wissen. En dat staat los van eventueel Europees voetbal halen. 

Poll: Zou de komst van Henry een goede zaak zijn voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard  I  OHL

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024