Clement slaat iedereen met verstomming: "Verhaal Vanaken afsluiten bij Club"

Clement slaat iedereen met verstomming:
Woensdag 19 mei 2021 - 16:30   I   door Redactie

Het belooft wat te worden donderdagavond tijdens Anderlecht-Club Brugge. Adrenaline en zelfs stress gieren nu al door de lichamen van de spelers. Maar evenzeer bij de trainers.

Zo reageerde Philippe Clement op zijn persconferentie bij momenten gepikeerd over bepaalde vragen. Zeker als Hans Vanaken ter sprake kwam. Die werd de voorbije speeldagen door de Club Brugge-trainer op de bank gezet. En dat is bij een sterkhouder als de Limburger natuurlijk groot nieuws.

"Als jullie denken dat Hans daar slecht op gereageerd heeft, dan hebben jullie dat verkeerd opgevat", aldus Clement. "Geen enkele speler is uiteraard blij als hij niet mag starten. Maar Hans heeft het op een goeie manier geaccepteerd. We blijven ook vertrouwen in hem hebben. Hij stond niet voor niets als eerste op het lijstje met de penaltynemers."

"Hans wist ook dat hij zou invallen als de tegenstander moe was en hij het verschil kon maken. Dit hoort ook allemaal bij het circus van de play-offs. Mijn relatie met Hans is op geen enkel moment anders geweest dan de voorbije zes of zeven jaar."

Al drie dagen over bezig

Maar toen nog maar eens een vraag kwam over Vanaken kreeg Clement iedereen stil toen hij kort reageerde. "En nu wil ik het verhaal van Hans stilaan afsluiten bij Club Brugge. We zijn daar al drie dagen over bezig. Ik ben blij dat we gewonnen hebben, want wat zou het dan niet geweest zijn?"

Poll: Vind jij dat de 'affaire' Vanaken te veel aandacht kreeg?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024